Megközelítés

Autóval vagy motorral: 

Csak kövesd a Google Maps vagy a műholdas navigációs rendszered. Ha Nyugat-Európából vagy északról érkezel, a helyszínt Szlovákia felől is meg lehet közelíteni. Bárhonnan is érkezel, az utolsó nagyobb település Csobánkapuszta előtt Bercel, ahonnan egy keskeny aszfaltozott út vezet az Ordaspuszta nevű falucskába. Innen az utolsó rövid útszakasz a településünkig egy földúton vezet.

GPS koordináták:  47°53’37.50″N / 19°28’22.48″E

Tömegközlekedéssel és kerékpárral:

Igen könnyű eljutni hozzánk távolsági busszal, de ha kerékpárral jönnél, de nem akarsz 60 kilométert tekerni, akkor vonattal eljuthatsz egy közeli faluba, és ott kezdheted a tekerést.

Budapestet több közvetlen buszjárat köti össze Bercel községgel, alig több mint egy óra alatt le lehet érni. Bercel a legközelebbi település, de innen még jó pár kilométer Csobánkapuszta, ezért előre vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megszervezzük a fuvart. Budapesten a buszok az Újpest-Városkapu Volánbusz végállomásról indulnak, amely metróval (3-as vonal) könnyen megközelíthető. Az indulásokról a menetrendek.hu weboldalon tájékozódhatsz. Felhívjuk figyelmedet, hogy a buszjáratok egy része nem közvetlen, egy ponton át kell szállni. Gyorsabb és kényelmesebb a közvetlen buszokkal utazni. Vácról is indulnak buszjáratok Bercelre.

Vonattal érkezve, amelyen kerékpárt is szállíthatsz, a végállomás Galgaguta. A vonatok a budapesti Keleti pályaudvarról indulnak, és Aszódnál kell átszállni a fővonalról a kis helyközi vonatra. A jegyed az egész útra érvényes, csak fel kell pattannod az egy vagy két kocsis piros kisvonatra. Galgagutáról viszonylag rövid és könnyű út vezet Csobánkapuszta felé.

Akárhogy is jössz, szeretettel várunk téged gyönyörű vidékünkön!